Tapahtumapaikka

Tapahtumapaikka on Tampere-talo, joka sijaitsee Tampereen keskustassa lyhyen matkan päässä rautatieasemasta. Se on Pohjoismaiden suurin kongressi- ja konserttikeskus, jonka suurimpaan saliin mahtuu lähes 1800 ihmistä. Lisätietoa tiloista on Tampere-talon sivuilla. Tapahtumapaikan välittömässä läheisyydessä on viihtyisä Sorsapuisto, jonka yli neljän hehtaarin viheralueilla voi viettää aikaa ystävien seurassa. Sorsapuistossa järjestetään Tracon-ohjelmaa, johon on vapaa pääsy.

Katso Tampere-talon sijainti Google Mapsista.

Alla Tampere-talon kartat kerroksittain.

Kerros 1
Kerros 2
Kerros 3

 

Sijainti ja palvelut

Tapahtumapaikka sijaitsee Tampereen kaupungin ydinkeskustan välittömässä läheisyydessä, ja siitä lyhyen kävelymatkan päässä on useita ruokapaikkoja sekä -kauppoja. Esimerkiksi kauppakeskus Tullintorilla on useita ravintoloita sekä K-ruokakauppa. Aivan rautatien kupeesta löytyy myös Foodstation-ravintolamaailma.

Vaate- ja tavarasäilytys ja pukuhuoneet

Traconissa on vaatesäilytystä varten maksuton narikka. Erikseen on myös isotavaranarikka, johon viedään kaikki suurimmat ja hankalimmat asurekvisiitat sekä matkalaukut.

Tapahtumapaikalla on erilliset pukuhuoneet sekä cosplay-kilpailijoiden että kävijöiden käyttöön.

Pysäköinti

Läheistöllä sijaitsevissa P-Tullintorissa, P-Tampere-talossa ja P-Hämpissä on vapaita maksullisia parkkipaikkoja. Noin 100 metrin päässä Kalevantien ja Viinikankadun toisella puolella sijaitsee tilava Sairaalankadun pysäköintialue, joka on Tampere-talon asiakaspaikoitus (maksullinen la klo 8–16, ilmainen su). Tampere-talon piha-alueen pysäköintialue on tarkoitettu ainoastaan henkilökunnalle ja järjestäjille.

Raha

Suurin osa myyntipöytien rahaliikenteestä toimii käteisellä, jotkut myyjät voivat myös ottaa kortteja vastaan. Alueen ravintolat hyväksyvät maksuvälineeksi kortin, mutta varsinkin Visa Electron-tiedustelut voivat ruuhkautua päivän mittaan. Suosittelemme kävijöitä varaamaan mukaan tarvitsemansa määrän käteistä rahaa. Lähimmät Otto-automaatit löytyvät kauppakeskus Tullintorilta.

Säätöyhteisö B2 ryConikuvat.fiAiconLautapeliopas