Konsertit

Traconin maskottiTracon tarjoaa monipuolisen kattauksen laadukasta musiikkiohjelmaa! Vuonna 2017 nautimme Chris Huelsbeckin pelimusiikkisävellyksistä, Unreality-kuorosta, Akateemisesta puhallinorkesterista sekä tuplapianokonsertista. Ulkolavalla kuullaan rockia, ja lauantai-iltana dj:iden tahtiin voi tanssia niin K-18- kuin ikärajattomissakin bileissä.

 

Chris Huelsbeck

Iso sali, pe 8.9.2017 klo 19

Traconin peliperjantai käynnistyy kunniavieraamme pelimusiikkisäveltäjä Chris Huelsbeckin tuotantoa esittelevällä konsertilla. Kolmelle pianolle sovitettuja kappaleita esittävät lahjakkaat nuoret pianistit Juhani Mattila, Jasper Koekoek ja Joonas Mikkilä. Myös itse Huelsbeck osallistuu konserttiin kunniavieraana.

Chris Huelsbeck tunnetaan parhaiten yli 30-vuotisesta urastaan videopeliteollisuuden parissa. Hän on tarjonnut korkealaatuista musiikkia ja äänitehosteita yli 80 projektiin luoden muistettavaa musiikkia monimutkaisista elektronisista sävellyksistä aina täysimittaisiin orkesteripartituureihin saakka monissa eri musiikkityyleissä. Huelsbeckin projekteihin kuuluvat mm. Star Wars: Rogue Squadron -sarja, Turrican, Giana Sisters, Tunnel B1, Extreme Assault, War of the Worlds, Doctor Who: Legacy sekä Symphonic Shades, täysimittainen 70 minuutin konsertti ja CD-julkaisu, joka kattaa Huelsbeckin parhaiten tunnetun tuotannon.

Konsertin liput myydään erikseen Lippu.fi-palvelun kautta hintaan 22 €. Tracon-ranneke ei siis kelpaa perjantain konserttissa eikä konserttiin osallistuminen edellytä Traconin pääsylippua.

 

Unreality: Starstruck

Pieni sali, la 9.9.2017 klo 13:00–14:15

Unreality on helsinkiläinen, tammikuussa 2014 perustettu harrastelijamuusikoista koostuva sekakuoro, jonka ohjelmistona on pääasiassa animaatio-, peli- ja elokuvamusiikkia. Kuoro on esiintynyt täysille saleille muun muassa Traconissa 2014-2016, Ropeconissa 2015 ja Desucon Frostbitessä 2016-2017.

Tänä vuonna ovat tähdet sokaisseet Unrealityn! Tule kanssamme kuuntelemaan kaukaisten planeettojen musiikkia ja tuntemattomien ulottuvuuksien sävelmiä. Matkaamme niin ajassa kuin avaruudessakin, taistellen valloittajia vastaan rintarinnan jättiläisrobottien, kapinallisten ja hyväsydämisten urhojen kanssa. Kesäkauden päätöskonserttiin on koottu kuoromme parhaita kappaleita. Astu kanssamme tuntemattomaan ja koe uskomaton seikkailu toisensa jälkeen!

Kuoroa johtaa Jari Koivistoinen.

Unrealityn konsertti on osa Traconin päätapahtuman ohjelmaa, johon pääsee Traconin pääsylipulla.

Unreality-kuoro

Ohjelmisto:

Zankoku no Tenshi no Thesis (Neon Genesis Evangelion)
Säv. Yoko Takahashi, Sov. Ruska Berghäll

Dragonborn (Elder Scrolls V: Skyrim)
Säv. Jeremy Soule, Sov. Ruska Berghäll

Magia (Puella Magi Madoka Magica)
Säv. Yuki Kajiura, Sov. Matias Kylliäinen

Overwatch Medley (Overwatch)
Säv. Cardon, Duke, Acree, Velasco, Sov. Alix Parkkinen

Far Over the Misty Mountain Cold (The Hobbit: An Unexpected Journey)
Säv. Howard Shore, Sov. Tomi Jylhä-Ollila

Stargate SG-1 Theme (Stargate SG-1)
Säv. Joel Goldsmith, Sov. Matias Kylliäinen

Pokemon-teema (Pokemon)
Säv. John Siegler and John Loeffler, Sov. Tuomas Valtonen

Battle Medley (Final Fantasy)
Säv. Nobuo Uematsu, Sov. Ruska Berghäll

Moon (Turn-A Gundam)
Säv. Yoko Kanno, Sov. Ruska Berghäll

Katayoku no Tori (Umineko no Naku Koro ni)
Säv. Akiko Shikata, Sov. Matias Kylliäinen

Star Trek Theme (Star Trek: TOS)
Säv.  Alexander Courage, Sov. Ruska Berghäll

Baba Yetu (Civilization IV)
Säv. Christopher Tin, San. Chris Kiagiri

Star Wars Medley (Star Wars)
Säv. John Williams, Sov. Niklas Lehtinen ja Ilari Sinkkonen

Guren no Yumiya (Shingeki no Kyojin)
Säv. Revo, Sov. Alix Parkkinen, Pauli Marttinen

Seasons of War (World of Warcraft)
Säv. Jason Hayes, Sov. Niklas Lehtinen

 

The Fandom Show

Pieni sali, la 9.9.2017 klo 18:00–20:00

Mitä tapahtuu, jos otetaan 2 pianoa, 4 kättä, 20 sormea ja tuhansittain nuotteja!? Luvassa ennennäkemätön spektaakkeli eri fandomeiden teemoja ja kuumia tunteita sekä fandomien rajoja rikkovaa satiiria. Tule kokemaan, kuinka Sander Cohen kohtelee pianistejaan, kuinka coniin valmistaudutaan ja saako Frozenin Anna Vincent Valentinen maailmantuskan sammumaan. Tarvitseeko maailma lisää sankareita? Voiko vapauden siivillä lentää? Show ei todellakaan ole käsinkirjoitettu, sillä jopa pianojen kestävyys on koetuksella. Pianisteina esiintyvät Tuua "Anna" Pietilä ja Freontwel.

 

Akateeminen puhallinorkesteri soittaa animea ja pelejä

Tampere-talo, iso sali, su 10.9.2017 klo 16:00–16:45

Akateeminen puhallinorkesteri (AP) on helsinkiläinen sinfoninen puhallinorkesteri, joka perustettiin Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan (HYY) jäsenjärjestöksi keväällä 1995. Orkesterin tehtäväksi ja tavoitteeksi asetettiin puhallinorkesterin sinfonisen, korkeataiteellisen puolen esilletuominen.

Orkesteri järjestää vuosittain kahdesta neljään klassista konserttia, useita kamarikonsertteja ja muita projekteja. Konserteissaan orkesteri on esittänyt klassisen puhallinorkesterikirjallisuuden merkkiteoksia sekä valtavirtojen rantamilla liikkuvia sävellyksiä, pyrkien näin esittelemään suurelle yleisölle puhallinorkesterikokoonpanon monipuolisuutta. 

AP:n soittajisto koostuu pääkaupunkiseudun korkeakoulu- ja musiikin ammattiopiskelijoista, osaavista amatööreistä ja tulevista ammattilaisista. Orkesterin vahvuus on konserttikokoonpanossaan noin 40 soittajaa. Puhallinorkesterikokoonpanon sisällä toimii ja esiintyy aktiivisesti myös A-Seitsikko, Dandy Sextet ja useita pienempiä kamarikokoonpanoja.

Orkesteria johtaa Henriikka Teerikangas.

Akateemisen puhallinorkesterin konsertti on osa Traconin ohjelmaa, johon pääsee Traconin pääsylipulla.

Akateeminen puhallinorkesteri

Ohjelmisto:

Baton Road (Boruto: Naturo next generations)
Säv. KANA-BOON, Sov. Cody Maniquiz

Giana Sisters Medley (The Great Giana Sisters)
Säv. Chris Huelsbeck, Sov. Pauli Marttinen

Sono chi no sadame (Jojo's Bizarre Adventure)
Säv. Kohei Tanaka, Sov. Tristen Collinsworth

Anime Fight! (Cowboy Bebop, Dragon ball Z, FMA Brotherhood, Naruto, NGE, Hunter x hunter, the melancholy of Haruhi Suzumiya)
Säv. Yoko Kanno, Chiho Kiyoka, Yui, Toshio Masuda, Yoko Takahashi, Masatoshi Ono, Tomokazu Tashiro, Sov. Nicholas Watkins

Unravel (Tokyo Ghoul)
Säv. Toru Kitajima, Sov. Rafael Ricon

The Legend Comes to Life (Pokemon 2000)
Säv. John Loeffler, Ralph Schuckett, Sov. Hanna Varis

Passion (Kingdom Hearts 2)
Säv. Yoko Shimomura, Sov. Arnold Morrison

Touhou Medley (Touhou: Embodiment of Scarlet Devil)
Säv. ZUN, Sov. Robertertert, Pauli Marttinen

Crescent Moon Dance (Hibike Euphonium!)
Säv. Akito Matsuda, Sov. Michael L. Bowie, Leonardo P. Cabral & Pauli Marttinen

Breath of the Wild Medley (The Legend of Zelda: Breath of the Wild)
Säv. Manaka Kataoka, Yasuaki Iwata, Sov. Pauli Marttinen

 

Muu musiikkiohjelma

Sorsapuiston livelavalla kuullaan tänäkin vuonna erilaisia bändejä ja artisteja. Puiston ohjelmaa pääset seuraamaan myös ilman Tracon-ranneketta.

Jos omassa esityksessäsi on vielä hiottavaa, voit suunnata animekaraokeen tai rytmipelipisteelle harjoittelemaan. Molemmat ovat auki koko tapahtuman ajan.

Lauantai-iltana Tampere-talon Maestro-salissa tanssitaan ikärajattomia iltabileitä dj:iden säestyksellä klo 2101. Bileisiin osallistumiseen vaaditaan Tracon-ranneke.

Baaritunnelman ystäville järjestetään tanssittavat jatkot ja dj-musiikkia myös K-18-iltabileissä. Bileet pidetään lauantai-iltana kivenheiton päässä Pakkahuoneella. Henkilöllisyystodistuksen lisäksi tarvitset mukaan erillisen iltabilelipun, joita myydään Traconin lippukaupassa hintaan 5 €. Tracon-ranneke ei ole pakollinen.

LautapeliopasConikuvat.fiAiconSäätöyhteisö B2 ry