Taidekuja

Traconin taidekujalla kuvataiteen ja kädentaitojen harrastajat esittelevät ja myyvät töitään. Kujalta voit löytää fanitaidetta ja originaaleja taidonnäytteitä useilta eri taitelijoilta tapahtumaviikonloppuna. Pöydät sijaitsevat Tampere-talon kolmannessa kerroksessa. Huomioithan, että useimmat myyjät voivat ottaa vastaan vain käteistä.

Taidekuja on auki yleisölle tapahtuman aukioloaikana: lauantai klo 10:00 – sunnuntai klo 16:00.

 

Taidekujan taiteilijat on valittu

Taiteilijat Traconin taidekujalle valittiin portfoliohaun perusteella. Taidekujan myyjien haku alkoi 5.5.2017 ja päättyi 31.5.2017 klo 23.55.

Taidekujaa koskevat kysymykset ja yhteydenotot voi lähettää osoitteeseen: taidekuja@tracon.fi

Liitteet

 

Taidekujakartta

Seuraavat taiteilijat ovat antaneet esittelynsä julkaistavaksi.

 

Pöytä Kuva Nimi ja kuvaus
1.

T M E

T M E on kolmen taiteilijan kollektiivi, joka yhteistyönä tekee sekä fanitaidetta että kuvitusta luonto- ja eläinaiheista. Tervetuloa tutustumaan!

2.

Sysirauta

Tyyppi rakentelee päässään jonkinsortin maailmankaikkeutta ja toisinaan piirtää sen sisältöä pihalle. Lopputuloksena on iso kasa otuksia, joita kyseinen tyyppi myös esittelee muulle maailmalle. Myyntiartikkelini ovat pääosin printtejä, julistemaisista isoista printeistä pieniin tarroihin. Kuvissa esiintyvien hahmojen taustasta voi ja kannattaa kysyä tarkemmin, mikäli maailmanrakennus kiinnostaa. Tai sitten vain nauttii taiteesta sellaisenaan.

3.

Myrntai

Pöydälläni asustaa kissoja, pöllöjä ja muita otuksia, ehkä kummitus tai pari. Ne ovat löytäneet tiensä printteihin, postikortteihin, kirjanmerkkeihin, tarroihin, charmeihin ja rintamerkkeihin. Myös sarjakuvissa ne seikkailevat. Otuksia on värikkäitä, digitaalisesti maalattuja ja perinteisesti markerein tehtyjä tai sitten yksisävyisempiä, musteilla luotuja.

4.

Maron

Hei kaikki! Olen Maron ja pöydältäni löytyy laaja valikoima fanitaidetta, erikokoisina julisteina, sopivaan hintaan. Mahdollisesti jokunen originaali työ tulee myös. Suurin osa kuvista on uutuuksia, pari on viime vuodelta.
Otan myös ilomielin vastaan tilaustöitä paikanpäällä, tai jo nyt ennen tapahtumaa! Yhteystiedot löytyvät DeviantArtista. Tervetuloa, odotan tapahtumaa ja tapaamistamme innolla! : )

5.

Selja

Selja on kolmesta oululaistaiteilijasta koostuva soppa. Sepi, Ötö ja Inari piirtävät sekä orginaali- että fanitaidetta, mm. pokémon, ginga ja dragon age. Pöydältä löytyy kaikenlaista printeistä käsitöihin. Tervetuloa tutustumaan!

6.

Ruhje

Olen Ruhje, 27-vuotias nainen Turusta. Piirrän pääasiassa My Little Pony-aiheista fanitaidetta, myös jonkin verran Digimon- ja Pokémon-juttuja löytyy pöydältäni. Minulta saa printtien lisäksi hiirimattoja, pinssejä ja avaimenperiä. Tervetuloa tutustumaan! :)

7.

Anni K.

Terve, olen nettisarjistelija Tampereelta! Minulta löydät printtejä, tarroja, kortteja, kirjanmerkkejä ja useita omakustannesarjiksia. Aiheina ovat nettisarjakuvani, muu originaalitaide sekä fanarttia mm. Voltronista ja My Hero Academiasta!

8.

Ered

Nettisarjistelija ja kuvittaja Keski-Suomesta, eksyy ajoittain fanitaiteen poluille. Enimmäkseen omistaa aikansa nettisarjakuva Riverboundille. Pöydästä löytyy sarjakuvia, printtejä, postikortteja ja tarroja ja aika varmasti jotain liittyen Mononokeen.

9.

Anairidh (Kolaholismi)

Parantumaton kolajuomaholisti Ana piirtää pääasiallisesti originaaleja realistisia koiraeläimiä, mutta pikkuhiljaa myös erilaiset fandomit (Mystic Messenger, Voltron, Okami) ovat päässeet kujapöydälle.

9.

Koomalaama

Siilejä! Pokemoneja! Söpöjä eläinhahmoja! Katan taidekujapöytä tarjoaa tätä ja paljon muuta! Originaalitaiteen lisäksi edustettuna on parikymmentä eri fandomia aina japanilaisista animesarjoista nostalgisiin ysäripiirrettyihin. Käys moikkaamassa!

10.

Endrae

Pöydältä löydät erityisesti fanitaideprinttejä eri medioista, mutta myös tarroja, kirjanmerkkejä, sekä charmeja. Mukana myös Overwatch zinejä, sekä mahdollisesti muuta pikkukivaa. Edustettuna on etenkin länismaalainen media videopelien muodossa; Dishonored, Witcher, Borderlands, Fallout etc.

11.

Ruija

Ihanan kirkkaan värisiä printtejä, tarroja ja avaimenperiä originaali- ja anime-aiheista. Sarja-valikoimaan kuuluu mm. Boku no Hero Academia, Revolutionary girl Utena ja Yowamushi pedal. Tarjolla mahdollisesti myös pikatilaustöitä.

11.

Spiccan

Läjäpäin söpöjä ja karmivia tarroja ja printtejä. Valikoimaan kuuluu sekä eläin- että ihmisaiheita niin originaali- kuin fanart-aiheista. Anime ja pelit ovat lähellä sydäntä, joten pöydältä tulee löytymään tuotteita muun muassa D.Gray-manista, Rozen Maidenista, Undertalesta, Pokemonista ja kauhupeleistä. Myös tilaustöitä on mahdollista kysellä paikanpäältä.

12.

AinoHana

Olemme paljon Final Fantasy XIV:tä pelaava kaksikko. Pöydältämme löydät charmeja, tarroja ja printtejä, mm. Final Fantasy, Nier sekä Overwatch - peleistä, mukana on myös sekalaisesti eri animeista fan arttia myynnissä. Tervetuloa pöydällemme!

12.

Riddlerawr

Olemme paljon Final Fantasy XIV:tä pelaava kaksikko. Pöydältämme löydät charmeja, tarroja ja printtejä, mm. Final Fantasy, Nier sekä Overwatch - peleistä, mukana on myös sekalaisesti eri animeista fan arttia myynnissä. Tervetuloa pöydällemme!

13.

Airi Kervinen

Olen helsinkinläinen 21-vuotias taiteilijanalku ja tuleva 3D-animaation opiskelija. Myyn erikokoisia printtejä, postikortteja, tarroja, avaimenperiä, ja kaikkea muuta kivaa! Alkuperäisen tuotannon lisäksi pöydältäni löytyy fanarttia mm. Dragon Age, Pokémon ja Overwatch-peleistä. Teen myös paikan päällä tilaustöitä. :)

14.

Kesakeru

Heips! Olen parantumaton kirjailtujen pitsireunusten ja lankakerien hordaaja, BJD keräilijä sekä cossaaja. Puikkoja olen pyöritellyt aktiivisesti vuosia, nukkeja ja cosplayta olen molempia harrastanut päälle 10 vuotta. Taidekujalle olen tänä vuonna väkertänyt pipoja ja hand warmerseja (mm. Harry Potter ja Overwatch teemoilla), sekä nukeille kudottuja ja ommeltuja vaatteita. Juttuseura kelpaa aina, joten tulkaahan moikkaamaan!

15.

suikka

Olen suikka, tykkään piirtää fanitaidetta ja pöydälläni on tarjolla
printtejä, tarroja ja charmeja pääasiassa animeista ja peleistä, joihin
lukeutuu mm. Haikyuu!!, Overwatch, Gintama, Mob Psycho 100, Pokemon jne.

16.

Loihtuja

Olen tuore animaattorinalku, jonka intohimona on animaatioiden ja
sarjakuvien lisäksi matkustaminen. Taidekujalla jaan pöydän MacUainen
kanssa ja myyntituotteistani löytyy useita isoja ja pieniä printtejä,
joiden aiheet vaihtelevat fanitaiteesta omiin henkilökohtaisiin teoksiin.
Tämän lisäksi valikoimaani kuuluu tarroja ja värikkäitä kangaskasseja, sekä
käsin virkkattuja pieniä pehmoja. Tulkaa toki sanomaan hei!

16.

MacUaine

Olen vastavalmistunut animaattori, joka on kiinnostunut kaikenlaisesta
fiktiosta ja oikean elämän kummallisuuksista. Istun myyntipöydän takana
Loihtujan kanssa ja valikoimastamme löytyy laaja kattaus kummankin tekijän
tuotoksia. Omista töistäni löytyy muun muassa erikokoisia printtejä, joiden
aiheet vaihtelevat aina fanitaiteesta omiin henkilökohtaisiin teoksiin.
Mukana saattaa olla myös originaalimagneetteja, jotka ovat kaikki käsin
tehtyjä yksittäiskappaleita.

17.

Drawing Lobster

Olen kaikenlaisten hurmaavien otusten ja hirviöiden piirtelyyn erikoistunut
viimeisen vuoden animaatio-opiskelija. Hirviönälän yllättäessä
myyntipöydältäni löytyy originaalien, korttien, julisteiden, sarjakuvien,
tarrojen ja vihkojen lisäksi mahdollisuus ostaa tilauspiirroksia paikan
päällä. Maailmassa ei voi koskaan olla liikaa omituisia otuksia, ja yritän
siten ylläpitää tasaista hirviötulvaa omassa tumblrissani itseni ja
kaikkien muidenkin iloksi! Tervetuloa!

17.

PhantomSeptember

PhantomSeptember is a traditional artist whose work focuses on the strange
and the macabre. He is especially inspired by fashion, 19th-century
literature, mythology, dead things, and art nouveau. PhantomSeptember will
be taking commissions, and selling prints, original works, stickers, and
artbooks.

18.

Leena Lecklin

Pirteä animaattorinalku, tällä hetkellä opiskelemassa Tanskassa. Myyn pöydälläni originaaleja printtejä, pieniä flip-animaatiokirjasia, tarroja, sekä kenties myös taidekirjaa omista töistäni ja tulevasta sarjakuvaprojektistani. Otan vastaan myös tilaustöitä erityiseen Tracon-alennushintaan! Tule katselemaan ja vaikka juttelemaan niitä näitä animaatiosta jos aihe kiinnostaa!

19.

SaQe-Art

Pohjoisemmassa Suomessa asustava eläintaiteeseen keskittyvä taiteilija matkustaa perinteisesti jälleen Traconiin! Paperiset "3D" -muotokuvat ovat vallanneet pöytäni eri aiheilla! Aiheina kissa - ja koirarodut sekä fanitaidetta Prätkähiiristä, Leijonakuninkaasta, Ruohometsän kansasta, hopeanuolesta ja Game of Thronesista mm. Muotokuvien lisäksi pöydästä löydät avaimenperiä, tarroja, kirjanmerkkejä, unensieppaaja aiheiset korut!

20.

Kippy

Hei, nimeni on kippy! Olen 27-vuotias digimaalausta harrastava nainen Etelä-Suomesta. Sydäntäni lähellä ovat eläimet ja luontoaiheet, myös furryt ja erilaiset fantasiahahmot. Pöydästäni löydät printtejä ja kirjanmerkkejä eri fandomeista (Pokemon, Hopeanuoli, Leijonakuningas) ja muista eläinaiheista, erityisesti koiraeläimistä.

21.

Syssy

Olen kuva-artesaani, sekä pitkän linjan kuvataiteen harrastaja. Myynnissä minulla on eläinaiheisia printtejä, tyylin vaihdellen antropomorfisesta hieman realistisempaan.

22.

Ella

Moi! Pöydältäni löytyy fantasiateemaisia fanart- ja originaaliaiheisia
printtejä A3 & A4-koossa.
Fanart painottuu lähinnä omiin animesuosikkeihin ja originaaliaiheisia
printtejä yhdistää unimainen tunnelma.

23.

Izmoroz

Pöydältäni löytyy niin fanarttia kuin originaalitaidetta sarjakuvana, erikokoisina printteinä, kortteina, tarroina ja charmeina. Fanarttia tulee olemaan valikoimassa mm. Muumeista ja Steven Universesta.
Originaalitaiteen puolesta löytyy vauhtia ja vaarallisia tilanteita Edna & Leonard -omakustannesarjakuvan muodossa, sekä mystisen kauniita vanhoja miehiä esittelevä Yölampun punainen kirja -taidekokoelma.
Kykenen myös mahdollisuuksien mukaan tekemään tilaustöitä tapahtumassa paikan päällä. Tulkaa rohkeasti moikkaamaan!

24.

MonsterBunBun

Moikka! MonsterBunBun myy j-muotiin sopivia (ja yleisesti söpöjä) koruja sekä asusteita. Kaikki tuotteet ovat käsintehtyjä Espoossa käyttäen hartsia ja mm. erilaisia metalliosia. Teen myös tilaustöitä! Koruja löytyy satunnaisten taidekujien lisäksi nettikaupasta, kuvia sekä lisäinfoa löytyy Instagramista (@monsterbunbun). Tervetuloa tutustumaan! ^-^

25.

Carla

Moi! Oon Carla, taideopiskelija Hesasta.
Myyn harrastusmielessä tehtyä taidetta monessa muodossa: löytyy printtejä, tarroja, magneetteja ja avaimenperiä. Saatavilla on molempaa fanarttia (sarjat, pelit, klassikot, kpop) ja originaalia.

25.

RevioLATE

Olen revioLATE, lahtelainen turritaiteilija.

Mun juttu on digitaalinen maalaaminen, ja nimikkotyylini tunnistat sumuisesta orgaanisesta maalausjäljestä. Multa löydät esimerkiksi printtejä, tarroja ja charmeja, aiheena omia originaaleja tuherruksia eläinhahmoista sekä Pokémoneja ja muuta fanitaidetta.

26.

Atlas

Valtaosa tuotoksistani on koruja, koriste-tai käyttöesineitä ym. esoteriikkaa. Käytän paljon kierrätysmateriaaleja erityisesti koruissa. Replikoita tehdessäni pyrin tuomaan ruuduilta & sivuilta tutut esineet todeksi niin muodossa, materiaalissa kuin funktiossa mahdollisuuksien salliessa. Traconin taidekujalle aion tuoda pieniä/pienehköjä metalliesineitä ja koruja(sekä omaa suunnittelua että sarjoista ja elokuvista tuttuja), karttoja, ja mahdollisesti jotain muuta kivaa ja mielenkiintoista.

27.

Captain Galaga

Meikäläinen on 22 vuotta intohimoista taiteilua harrastanut graafikko, ihmisten ilahduttaminen (ja vihastuttaminen) omalla taiteella on se juttu. Valikoimasta löytyy tällä kertaa paljon ajankohtaisten -niin länsimaisten kuin aasialaisten- sarjojen innoittamaa arttia sekä tarroja kuten myös sekalaista orginaalia tuotantoa. Pysähdy myös ihmeessä pyytämään paikan päällä tehty tilaustyö toivomastasi hahmosta/aiheesta! Kujalla nähdään!

27.

Carusti

Myyn laidasta laitaan länkkäri ja japani lähteistä fanitaidetta, esimerkiksi: Overwatch ja JoJo's Bizarre Adventure. Tuotteina mm. printtejä, tarroja ja kirjamerkkejä.

28.

Avaruuskala

Pöydästäni löydät värikkäitä zinejä, printtejä ja pinssejä. Aiheet vaihtelevat originaaleista fanitaiteeseen, sydäntäni lähellä ovat mm. Metal Gear Solid ja Overwatch. Myynnissä on myös alkuperäiskappaleita töistäni, ja teen paikan päällä tussitilaustöitä. Tervetuloa tutustumaan!

29.

Jutkuu

Jutkuu fanitaiteilee tunnettuja ja vähemmän tunnettuja aiheita. Laajasta aihevalikoimasta löytyy printtituotteita ja tilpehööriä jokaiselle. Edustettuna mm. Overwatch, FFXIV ja Splatoon.

29.

Kahvikirahvi

Kahvikirahvi tarjoaa taidekujalla monipuolista naiskauneutta printtien, tarrojen, pinssien ja tilaustöiden muodossa. Pääaiheina tuotteissa ovat suloiset monsteritytyt, noidat ja fanitaiteen puolelta Overwatch ja Steven Universe.

30.

Eli B.

Eli is a freelance Illustrator and Co-Creator of the Webcomic “Heart of Gold”, located in Vienna. They’ll be selling products related to their original story Heart of Gold (prints, zines, postcards) as well as fanart from various media they enjoy. Though their focus lies in illustrative, fairy-tale like/ethereal depictions of their own stories.

31.

Viv Tanner

Swiss artist Viv Tanner currently resides in Vienna and works mostly on their personal projects and illustrations that capture the liveliness and dynamic of living things with simple shapes and flat colors, while freelancing on the side. Together with their partner Eli B. they create the webcomic Heart of Gold and other side projects.
Viv will sell prints of their illustrations, original zines and smaller items like pouches, charms and stickers.

32.

Firri April

Hai olen Firri. Piirtelen lähinnä digitaalista taidetta ja vaikka välillä aihealueet voivat olla hyvinkin laajat teen aktiivisesti lähinnä turritaidetta ja nautin mm. autojen maalaamisesta. Traconiin olen tulossa myymään ensimmäistä kertaa ja tarkoituksena olisi tehdä luonnoksia paikanpäällä.

32.

Neotheta

Hei, olen Neo. Tykkään erityisesti digitaalisesta taiteesta ja eläin / turri aiheista - teen työksi tilaustöitä sekä muita kuvitusprojekteja. Myyn Traconissa erilaisia printattuja juttuja kuten tyynyliinoja, pussukoita, penaaleita, kankaita ja pienempiä juttuja.

33.

Dodostad

Myyn erilaisia printtituotteita kuten tarroja ja kortteja omista hahmoistani sekä mm. kirjoista ja peleistä.Toteutan myös piirrettyjä tilaustöitä paikan päällä.

33.

Lintufriikki

Tuotteistani löydät printtejä, kortteja sekä tarroja eri videopeleistä ja animesarjoista. Fanartin aiheina muun muassa Overwatch, JJBA, One Punch Man ja TF2. Jos lempihahmostasi ei löydy printtiä, saatavilla on myös käsin piirrettyjä tilaustöitä paikan päällä.

34.

Johis

Olen nykyään Briteissä asuva, alunperin helsinkiläinen kuvittaja jonka suosikkiaiheisiin kuuluu kaikki luontoon ja eläimiin liittyvä. Varsinkin jos jälkimmäinen sattuu olemaan jotain pörröistä.
Maalaan digitaalisesti ja työni ovat pääasiassa semirealistisia/realistisia. Pidän vahvoista väreistä ja valaistuksesta, ja ripauksesta tyylittelyä ja fantasiaa.
Pöydältä löytyy tarroja ja valikoima monen kokoisia printtejä.

34.

Tikrekins

Olen eläin-, fantasia- ja luontoaiheisista kuvista ja konseptitaiteesta elämänsuolani louhiva pelialan opiskelija ja taidekuja-keltanokka.
Minun pöytäpuoliskoni tulee tarjoamaan monenkokoisia eläinaiheisia printtejä ja tarroja sekä mahdollisesti myös luonnostilareita paikan päällä.

35.

Berneri

Olen mediaopiskelija ja videopelifani, jolla on myynnissä printtien lisäksi originaaleja töitä, pinssejä, tarroja ja minulta voi kysellä myös paikan päällä tilaustöitä! Eläimet ovat ehtymätön inspiraationlähteeni, mutta pöydältä löytyy myös oiva annos fan arttia useista eri sarjoista.

35.

Jeniak

Olen kuvittamiseen erikoistunut graafisen alan opiskelija, joka ammentaa inspiraationsa pääasiassa luonnosta ja eläimistä. Pöytäpuoliskoni valikoimaan kuuluu pinssejä, charmeja ja erikokoisia printtejä. Originaaliaiheiden lisäksi tarjolla on myös muun muassa Overwatch-, Voltron- ja Pokémon-aiheista fanitaidetta.

36.

Koalammas

Koalammas vastaa kutsuttaessa myös nimeen Karoliina. Helpoimpia lajin tunnusmerkkejä ovat sen jälkeen jättämät digitaaliset raapustukset ja innokkaat kutsuhuudot mm. kaikkeen Tolkieniin, Hobbiin, ja Biowareen liittyen. Kohtuullisen laaja elinympäristö takaa monipuolisemman ravinnonsaannin myös muusta mediasta, etenkin videopeleistä.
Luonnossa Koalammas suhtautuu lauhkeasti ja jopa varsin innokkaasti uusiin ihmiskontakteihin.

37.

Ennin korupaja

Käsin tehtyjä koruja ketjuista ja rengaspanssaritekniikalla.

37.

Firesong

Pöydältäni löytyy pieniä kangasasioita, kuten pussukoita ja hattuja, haalarimerkkejä, t-paitoja, tarroja, pinssejä, sormuksia ja korva- ja kaulakoruja. Tervetuloa!

38.

Apila Pepita

Apila Pepita on helsinkiläinen sarjakuvataiteilija ja kuvittaja. Apilan pöydästä löydät monia erilaisia sarjakuvakirjoja ja pienlehtiä queer-feministisistä aiheista.
"MOSSDASH" (Lilies of the Streets, 2016) on Apilan suurin sarjakuva-albumi, joka kertoo kodittoman muunsukupuolisen seksityöläisen tarinan vivahtekkaiden mustavalkokuvitusten kautta. Apilan toimittama "Rikkinäisen mielen kuvat" (Suuri Kurpista, 2017) on RIKKI-projektin uusin sarjakuva-antologia, joka kokoaa yli sata sivua mielenterveysongelmaisten omaelämänkerrallista sarjakuvaa, runoa ja kuvitusta.
Apilalta myös tarjolla taideprinttejä ja postikortteja hänen värikkäistä kuvituksistaan sekä söpöjä eläinaiheisia tarroja ja avaimenperiä.

39.

Dreadelion

Pääosin länkkärimedian tuotoksiin pohjautuvaa fanitaidetta printtien, charmien ja tarrojen muodossa. Fanitaiteen ohella teen kehopositiivisyyteen liittyvää taidetta, ja valikoimassa on muutama tätä käsittelevä zine.

39.

Garama

Printtejä, tarroja, postikortteja ja charmeja niin länsimaalaisen kuin japanilaisen populaarikulttuurin teemoilla. Pienissä määrin (pastellin sävytteistä) gootti menoa myös mukana. Pyrin taiteessani yhdistelemään sarjakuvalle ja animaatiolle tyypillisiä piirteitä.

40.

Shinon

Olen tamperelainen taitelija, joka on löytänyt intohimonsa erilaisten olentojen suunnittelusta sekä eläin-, fantasia- ja luontoaiheiden toteuttamisesta eri tyyleillä. Teen laajasti niin fanitaidetta (videopelit, esim. Pokemon) kuin omaakin tuotantoa, jossa tällä hetkellä on vahvasti esillä avaruusteema. Suosin pääasiassa vesivärejä, musteita sekä digitaalista maalaamista.
Pöydältäni löydät monenlaisia printtejä ja julisteita, postikortteja ja kirjanmerkkejä, realistisia Pokemon-kuvituksiani sisältävän kirjasen sekä originaaleja vesivärimaalauksia. Kannattaa kysyä myös tilaustöistä conin aikana!

41.

Nereidee

Olen muste- ja vesiväritaiteilija, jonka pääaiheina ovat sievät neitokaiset, fantasia ja pastellivärit. Tarjolla on mm. valikoima uniikkeja originaaleja, postikortteja, muistikirjoja, käsipeilejä, pienlehtiä sekä charmeja.

41.

Sadyna

Teen sekä digitaalista että perinteistä taidetta. Töitteni aiheina ovat vaihtelevasti niin originaaliaiheet kuin fanitaidekin. Tulen myymään mm. erikokoisia printtejä, tarroja, charmeja, mukinalusia ja originaaleja.

42.

Sateenkaarifantasiaa

Myymme omakustannettuja kirjoja erilaisilla fantasiateemoilla. Tarjolla on sekä perinteisempää fantasiaa että maagista realismia. Fantasiaelementtien lisäksi kirjamme sisältävät sateenkaaren eri sävyjä.

43.

appelsini

Heips, appelsini asuu Irlanissa ja lennähtää sieltä taidekujalle mukanaan
kasa fanart-printtejä ja -kortteja mm. Harry Potterista, Pokémonista, Game
of Thronesista ja vaikka mistä! Originaalitaidettakin löytyy tottakai,
esimerkiksi erilaisista elukoista. Pistäydy moikkaamassa!

43.

Jena

Moikka! Tämän harrastetaiteilijan pöydänpuoliskolta voi löytää
eläinaiheisia printtejä ja kortteja, sekä fanarttia muutamasta
lempparinoidastani. Mukaan saattaa livahtaa muutama käsintehty
tekstiilituotekin, joten kannattaa pitää silmänsä auki myös niiden varalta.

43.

Lady Perry

Lady Perry on Jenan ja appelsinin muodostama taideduo, jonka erikoisalaa
ovat käsintehdyt uniikit, hassut ja söpöt pussukat. Suosimme
ylijäämämateriaaleja, joten kovin montaa samanlaista ei löydy!

44.

Hai

Pöydänpuoliskoltani löytyy pääasiassa digitaalisesti toteutettuja, värikylläisiä animeprinttejä, postikortteja ja -tarroja, mutta Monsta X -charmit toimivat combo breakerina. Lisäksi teen lyijykynä- ja tussicommissioneita ja myynnissä saattaa olla muutama sekatekniikkaoriginaalikin. Kuvia löytyy ainakin sarjoista Free!, Haikyuu!! ja Pokémon, mutta vaikkapa Mob Psychon Reigen tai Maid Dragonin Kanna saattavat kurkistaa muiden lomasta, joten tule rohkeasti tutkimaan!

44.

Juusto

Tekeleeni ovat pääasiassa tarroja, charmeja sekä printtejä ja niiden originaaleja. Pääkallot ja muut pehmeän makaaberit asiat ovat lähellä sydäntäni, ja vaikka myös fanarttia on tarjolla, jokaisella on se pakollinen lempisarja - My Hero Academiaa siis riittää! Ja mikäli myynnissä olevista originaaleista ei mikään nappaa, voi paikan päällä myös tilata uniikin conmuiston. Nähdään kujalla!

45.

Ririo

Tervetuloa tutustumaan piirtämääni fanarttiin, originaaleihin, tarroihin ja postikortteihin! Valikoimassani on fanarttia animesta kuin peleistäkin, mutta myös TV-sarjat ovat löytäneet tiensä piirrustuksiini. Ja jos et löydä mieleistäsi myös tilaustyöt ovat mahdollisia!

Säätöyhteisö B2 ryLautapeliopasConikuvat.fiAicon