Meidokahvila Hanami

Meidokahvila Hanamissa voitte rentoutua hetken conin vilskeen keskellä. Kahvilan ihanat meidot ja butlerit toivottavat Teidät sydämellisesti tevetulleeksi! Kahvilan valikoimasta löytyy niin makeaa kuin suolaistakin herkkua, sekä lämpimiä ja kylmiä juomia. Tervetuloa rentoutumaan meidokahvila Hanamiin!

Hanami palvelee lauantaina klo 11-18 ja sunnuntaina 10-17.

Nimi: Nini
Pituus: 161 cm
Veriryhmä: O
Lempiherkku: Juustokakku vadelmakastikkeella
Minä olen: Lempeä, huolehtivainen ja ahkera meido, joka ei ilman lasejaan näe omaa nenäänsä pidemmälle. Olen hieman kömpelö, mutta yritän parhaani mukaan toimittaa tilauksenne kaatamatta kahvia syliinne! (´•ω•`๑) 
Minä pidän: Herkkujen leipomisesta, söpöistä koulutarvikkeista sekä satunnaisten faktojen oppimisesta (ja niiden jakamisesta!). 

”I wish you a lovely weekend at Tracon! Please don’t get hurt and remember to drink enough water! https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/fac/1/16/2665.png♥”

 

Nimi: Viivi
Pituus: 165 cm
Horoskooppi: kalat
Lempiherkku: suussa sulava juustokakku ja matcha latte
Minä olen: päällepäin ujon oloinen punastelija, jonka syvällä sisimmässä sykkii seikkailunhaluinen sydän. Olen ujoudestani huolimatta ekstrovertti ja rakastan uusiin ihmisiin tutustumista. Toivottavasti pääsen tutustumaan juuri sinuun! ♡
Minä pidän: anime- ja tv-sarjoista kuten Game of Thrones sekä kaikenlaisesta muusta fantasia-intoilusta ja iloisista hymyistä. Tule kertomaan minulle lempisarjoistasi ja pohtimaan syvällisiä höyryävän teekupposen äärelle meidokahvila Hanamiin! https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/fe9/1/16/1f375.png🍵

Would you like an adventure now, or shall we have our tea first?

 

Nimi: Nimu
Pituus: 162 cm
Veriryhmä: O☆
Horoskooppi: Rapu
Lempiherkku: Jääkahvit! Mitä makeampi sen parempi.
Minä olen: Pehmeä ja iloinen, mutta ehkä joskus vähän hukassa. Rakastan siisteyttä ja järjestystä, mutta hajamielisyyksissäni saatan unohtaa mitä ihmeellisimpiä asioita.
Minä pidän: Viileistä asioista, koska kämmeneni ovat aina liian kuumat, sekä kilteistä ihmisistä, koska ilkeät ihmiset ovat ilkeitä.

"Maids and butlers invite You to Maid Café Hanami for a relaxing break. The proper style is: Cool & Lively."

 

Nimi: Vili
Pituus: 178cm
Horoskooppi: Vaaka
Lempiherkku: Melonpan
Minä olen: Huumoria rakastava Melonpan-fanaatikko joka tykkää kaikenlaisesta söpöstä.
Minä pidän: Overwatchin pelaamisesta, valokuvaamisesta ja japanin opiskelusta. Myöskin animea tulee katsottua aina kun ehtii, lempianimeihini kuuluu ehdottomasti mm. Steins;Gate ja Kimi no Na wa.


"Melonpan on aina oikeassa"

 

Nimi: Pete
Pituus: 175cm 
Horoskooppi: Vesibutler 
Lempiherkku: Kahvi ja sitruunaleivokset 
Minä olen: leppoisa ja hieman flirtti butler, jolle kuiva ja sarkastinen huumori on sydämen asia. 
Minä pidän: musiikin tekemisestä, kirjallisuudesta ja sarjoista, joissa tunnelma on juonta tärkeämpää. Katselen myös paljon animea ja keräilen vinyylejä. 
 

"Joka päivä, kerran päivässä, anna itsellesi lahja. Älä suunnittele tai odota sitä, vaan anna sen vain tapahtua"

 

Nimi: LonLon
Horoskooppi: Kauris
Pituus: 167cm
Lempiherkku: Chai latte ja itsetehty omenapiirakka vaniljajäätelöllä ♡
Minä olen: Tunnollinen ja vähän hömelö meido, jonka huumori on mustaakin synkempi. 
Minä pidän: Syksy on aivan mahtavaa aikaa, koska se tarkoittaa vastapoimittuja omenoita ja lämpimiä villapaitoja! Pidän myös peittoburritoitumisesta lempivideopelien ääreen teemukini kanssa. 

✧*。 Motto, chotto, CHOCO! ✧*。٩(ˊᗜˋ*)و✧*。

 

Nimi: Eimi
Pituus: 172 cm
Horoskooppi: Vaaka
Lempiherkku: Tuoreet mansikat päärynäjäätelöllä
Minä olen: pilke silmäkulmassa elävä, uusia tuttavuuksia rakastava meido. Välillä hajamielinen, toisinaan hieman pisteliäs, mutta aina positiivinen!
Minä pidän: mielenkiintoisista tarinoista, höyryävistä teekupeista, syysilloista ja lämpimistä vilteistä. Parasta on, jos ne kaikki on mahdollista yhdistää!

”Tule kanssani teelle ja kerro tarinasi~”

 

Nimi: Ritt
Pituus: 174cm
Lempiherkku: Kahvi, tummempana kuin kuuton yö.
Minä olen: Muka-siisti megane, jonka syntinen nautinto on animen katselu myöhään unen kustannuksella. Lämpimien juomien suurkuluttaja sekä lämmin luonne itsekin.
Parasta on: Henkevät keskustelut, uudet sekä vanhat tuttavuudet ja aurinkoiset kesäpäivät. Tarinavetoiset pelit ja sarjat, sekä yleisellä tasolla hyvin yhteen pelaava hahmodynamiikka. Myös kahvitaide ja eläinvideot ovat ihan kivoja.

Tervetuloa Cafe Hanamiin! Poikkeathan juomaan kupposen kuumaa tai vaikkapa pelaamaan erän kilpailullista kissapeliä?

 

Nimi: Rin
Pituus: 169cm
Horoskooppi: rapu
Lempiherkku: suklaapirtelö kermavaahdolla
Minä olen: Tavallisesti ajatuksiin helposti uppoava ja rauhallinen. Rauhallisuuteni kuitenkin katoaa, jos nautin mitään kofeiinipitoista. Beware of duracell-pupu
Minä pidän: musiikista, lukemisesta ja kirjoittamisesta

"If I look tired, just give me coffee"

 

Nimi: Lili
Pituus: 168cm 
Horoskooppi: Kaksonen
Lempiherkku: Minttusuklaa https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f6c/1/16/2764.png
Minä olen: Iloinen, kohtelias ja ehkä hieman hajamielinen, sillä saatan välillä uppoutua omiin fantasioihini. Asiaa nimeltä suuntavaisto minulla ei ollenkaan ole, mutta hyvin on pärjätty ilmankin.
Minä pidän: Askartelusta, suloisista korteista ja leipomisesta.

"Yritän parhaani mukaan pitää teistä huolta ja palvella teitä, jotta teillä olisi yhtä hauskaa kun minulla fantasioissanihttps://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f6c/1/16/2764.png"

 


Nimi: Bebe
Pituus: 170cm
Veriryhmä: B+
Horoskooppi: Nereidi
Lempiherkku: kirpeä mutta miedosti makealta maistuva, paistettu persikka, ihastuttavan viileän vaniljajäätelön ja lämpimän teen kera https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/fe9/1/16/1f496.png💖
Minä olen: Ahkera, pirteä ja iloinen persoona ja erittäin hymyileväinen, ajoittain ehkä hieman hissukka. Ehkä vähän höpsökin ja punastelen herkästi, mutta pyrin aina tekemään parhaani ja autan mielelläni muita sillä rakastan tehdä uusia tuttavuuksia ja kun siitä vauhtiin pääsen, juttu sujuu kuin vettä vain.
Minä pidän: Erittäin paljon piirtämisestä ja taiteesta sillä olen varsin luova ihminen ja rakastan kirjoittaa myös. Ehkä en hyvä ole mutta ainakin tyydyttävä. Pidän myös paljon eri tv-sarjoista kuten Game of Thrones, The Magicians ja The Flash. Uppoudun helposti fantasian ja toiminnan maailmoihin ja rakastan seurata miten eri hahmot kehittyvät, miten tarina etenee ja miten itse sarja kehittyy. Animen puolelta minun puree hyvin kaikki taikatyttö yms. sarjat.
Juon myös noin 4 kuppia teetä päivässä eli minusta saa helposti teehetkelle seuraa. Tykkään myös laittaa ruokaa itselleni ja muille.

"How about second breakfast? Isn't there always time for tea?"

 

Nimi: Aurora
Pituus: 165 cm
Veriryhmä: AB+
Horoskooppi: Rapu/Vuohi kiinalaisessa
Lempiherkku: Hampurilaiset ja pirtelöt
Minä olen: Olen iloinen ja ikuisesti sielultani pieni, innostuvan leikkimielinen meido! Luonto on sydäntäni lähellä oleva asia ja minua huolettaa pallomme tulevaisuus. Olen erityisen herkkä ihminen ja välillä saatan itkeä pienten suloisten otusten ja vähemmän viehättävien mönkiäisten kohtaloa, kun tuhoamme toimillamme ympäristöämme ;A;
Tämän lisäksi olen taiteilijasielu, jolla on jatkuva luomisen tuska ja halu tehdä maailmastamme paremman paikan yksi maalaus kerrallaan.
Minä pidän: Rauhassa istuminen, toisen ihmisen kohtaaminen ja keskusteleminen piristävät minua paljon ja saan siitä energiaa! Rakastan myös syömistä yli kaiken - kiva seura ja maukas mussutettava ovatkin yksi lempiasioistani. Tämän lisäksi tunnen suurta heikkoutta ja ihastusta robotteja kohtaan.
 

Piirrän sinulle enemmän kuin mielelläni toteemieläimesi muistoksi kahvilakäynnistäsi! \*^-^*/

 

Nimi: Miki
Pituus: 165cm
Horoskooppi: Vaaka
Lempiherkku: Vesimeloni kuumana kesäpäivänä~
Minä olen: Ujo, säheltävä, mutta silti aina positiivisella tuulella oleva meido, joka haluaa keskustella kanssasi juuri sinua kiinnostavista asioista. 
Minä pidän: Sadepäivistä, jolloin voi kääriytyä huoletta viltin alle ja nauttia hyvästä animesta tai tv-sarjasta teekupposen ääressä.

"When it rains look for the rainbows. When it's dark look for the stars~☆”

 

Nimi: Essi
Pituus: 155cm
Horoskooppi: Kauris
Lempiherkku: macaron ja Anmitsu
Minä olen auttaivainen ja lempeä, mutta pieni ujous voi paistaa hymyn läpi. Holehdin mielelläni muista, joten älä epäröi pyytää minulta apua, jos haluat teehesi lisää sokeria tai lusikka tipahtaa lattialle. Keskustelen mieluustimyös tv-sarjoista, cosplaysta tai vaikka söpöistä otuksista kanssasi, jos jutusteluseuraa kaipaat.
Minä pidän söpöistä maskottiotuksista joita myös keräilen. Cosplay on myös lähellä sydäntä vaikka en uusia pukuja tiuhaan valmistakkaan, sen sijaan j-muoti näkyy lähes päivittäin pukeutumisessani.

 

Nimi: Lia
Pituus: 154cm
Veriryhmä: A☆
Lempiherkku: Marianne-kääretorttu
Minä olen herkästi innostuva ja välillä hieman omiaan höpöttelevä meido, joka tulee iloiseksi saadessaan muut hyvälle tuulelle. Toivottavasti pääsen piristämään sinunkin päivääsi teekupin ja kakkupalan äärellä! ♡
Minä pidän syksyn ruskasta ja tuikkivista tähtitaivaista, lämpimistä haleista sekä uusista ystävistä.

Always say yes to new adventures!

 

Conikuvat.fiAiconSäätöyhteisö B2 ryLautapeliopas