Tracon Live!

Tracon Live! tulee jälleen! Sorsapuistossa sijaitseva ulkolava tarjoaa kaikille avointa ohjelmaa, jota pääsee katsomaan ilman Tracon -rannekettakin. Tiedossa on paljon tanssia ja livemusiikkia. Ohjelmaa on sekä lauantaina että sunnuntaina, ja se näyttää tältä:

 

Tracon Liven ohjelma näyttää tältä:

 

Lauantai

Klo 12:00 - 12:45

Hovitansseja historian hämäristä

Saltatores Tavastenses

Tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen! Saltatores Tavastenses (Hämeen keskiaikaseuran tanssijat) esittää joukon tyylikkäitä tansseja, joiden myötä pääset näkemään välähdyksiä niin Englannin kuin Italiankin hovien loistosta vuosisatojen takaa.

 

Klo 14:00 - 14:45

Aaron & Teemu play music

Tuttuja sointuja elokuvista, peleistä ja sarjoista!

 

Klo 15:15 - 15:45

DuettoBoyz

Viime kevään Popcult Helsingissä ensiesiintymisellään hurmanneen HotAnimeBoyz-trion VV (@RedlBoy) ja Kauri (@betterbye) tarjoilevat tunteita nostattavaa animemusiikkia akustisella otteella.
 

Klo 17:00 - 18:00

Xclamation plays X JAPAN

X JAPAN tribuuttibändi Xclamation soittaa Traconissa tajunnanräjäyttävän setin bändilegendan klassikkobiisejä sekä lead-kitaristi hiden soolotuotantoa.

 

Klo 19:00 - 20:00

Blooming Red

Menevää ja messevää videopelirokkia metalli- ja punkmaustein!

Catchy video game hard rock with a metal sheen and punk edge!

 

Sunnuntai

Klo 12:00 - 12:45

Suomi-Vocaloidia livenä

Oletko koskaan miettinyt, miltä tutut ja tuntemattomat Vocaloid-biisit kuulostaisivat rakkaalla suomen kielellämme suomalaisen harrastajan suusta? Nyt on aika tulla ottamaan asiasta selvää!  Ohjelmaan sisältyy niin uudempia hittejä kuin vanhoja klassikoita, ja se soveltuu kaikenikäiselle yleisölle.

 

Klo 15:00 - 16:30

Tracon Dance Medley 3.0

Tracon Dance Medley tulee taas! Mahtava tanssispektaakkeli nähdään jo kolmatta kertaa Traconin livelavalla, kun tilan ottavat haltuun PUREmode, TanPARA, .ZERO, Vimppu&Nani ja BLUFF. Ohjelman avaa erityisvieras R2PLAY. Tule nauttimaan kanssamme hyvästä fiiliksestä ja kovasta menosta!

Säätöyhteisö B2 ryLautapeliopas