Ohjelma

Tracon tarjoaa kävijöilleen monipuolisesti näkemistä, tekemistä ja kokemista: esitelmiä, työpajoja, kilpailuja, paneelikeskusteluja, livekeikkoja, tanssiesityksiä, pelejä ja miittejä. Tapahtuma on ikärajaton. Joissain yksittäisissä ohjelmanumeroissa voi olla ikärajoitteita, joista ilmoitetaan ohjelmakartassa.

Sorsapuiston ja Puistolavan ulko-ohjelman seuraaminen ei edellytä pääsylippua! Muutokset ovat mahdollisia.

Ohjelmanumeroiden lisäksi conissa on tietysti myös kilpailuja, luentoja, paneelikeskusteluja ja erilaisia esityksiä koko viikonlopun edestä – unohtamatta tietysti pelisaliamme josta löydät runsaasti roolipelejä, lautapelejä, go:ta ja mahjongia... Tekemistä siis riittää!

 

Tutustu Traconin ohjelmatarjontaan tarkemmin yläpalkin alasvetovalikon kautta!

Ohjelmakartta

Katso tapahtuman ohjelmakartta täältä.

Myös ohjelmasalien ulkopuolella on ohjelmaa, katso se täältä.

Kunniavieraat

Traconin kunniavieraiksi saapuvat tänä vuonna maineikas pelimusiikkisäveltäjä Chris Huelsbeck sekä roolipelikirjoittaja ja tarinankertoja Angel Leigh McCoy!

Paikkaliput

Paikkalippua edellyttäviä ohjelmia ovat cosplay-kisat sekä AMV-kilpailu. Ilmaisia paikkalippuja jaetaan Traconin suosituimpiin ohjelmiin käytävien tukkivien jonotuksen ja ruuhkan välttämiseksi. Yksi henkilö voi lunastaa korkeintaan kolme paikkalippua ohjelmaa kohti.

Paikkalippujen jako lauantain cosplaykilpailuihin (klo 16.00 - 17.45) ja AMV-kilpailuun (klo 18.00 - 20.45) alkaa la klo 14:00 paikkalipputeltassa, pääsisäänkäynnin läheisyydessä. Ks. puiston kartta Yksi henkilö voi jonottaa samalla kertaa kummankin ohjelman paikkalippuja, eli lauantaina on mahdollista saada sekä kolme cosplaykisan, että kolme AMV-kilpailun paikkalippua/jonottaja, yhdellä jonotuksella.

Sunnuntain cosplaykilpailuihin (klo 13.00 - 14.45) paikkalippujen jako alkaa su klo 11.00.

Ohjelmanjärjestäjäksi?

Traconin kaikki ohjelma on tapahtumaan osallistuvien ja sen aihealueesta kiinnostuneiden vapaaehtoisten pitämää. Jos sinulla on hyviä ideoita ja halua tulla pitämään ohjelmaa Traconiin, niin lue lisää ohjelmanpitäjäksi hakemisesta täältä!

LautapeliopasConikuvat.fiSäätöyhteisö B2 ryAicon