Ohjelma

Tracon tarjoaa kävijöilleen monipuolisesti näkemistä, tekemistä ja kokemista: esitelmiä, työpajoja, kilpailuja, paneelikeskusteluja, livekeikkoja, tanssiesityksiä, pelejä ja miittejä. Tapahtuma on ikärajaton. Joissain yksittäisissä ohjelmanumeroissa voi olla ikärajoitteita, joista ilmoitetaan ohjelmakartassa.

Sorsapuiston ja Puistolavan ulko-ohjelman seuraaminen ei edellytä pääsylippua! Muutokset ovat mahdollisia.

Ohjelmanumeroiden lisäksi conissa on tietysti myös kilpailuja, luentoja, paneelikeskusteluja ja erilaisia esityksiä koko viikonlopun edestä – unohtamatta tietysti pelisaliamme josta löydät runsaasti roolipelejä, lautapelejä, go:ta ja mahjongia... Tekemistä siis riittää!

 

Tutustu Traconin ohjelmatarjontaan tarkemmin yläpalkin alasvetovalikon kautta!

Ohjelmakartta

Katso tapahtuman ohjelmakartta täältä.

Kunniavieraat

Traconin kunniavieraiksi saapuvat tänä vuonna maineikas pelimusiikkisäveltäjä Chris Huelsbeck sekä roolipelikirjoittaja ja tarinankertoja Angel Leigh McCoy!

Paikkaliput

Paikkalippua edellyttäviä ohjelmia ovat cosplay-kisat sekä AMV-kilpailu. Tiedot paikkalippujen jaosta päivitetään tälle sivulle lähempänä tapahtumaa. Paikkaliput ovat maksuttomia. Yksi henkilö voi lunastaa korkeintaan kolme lippua per ohjelmanumero.

Ohjelmanjärjestäjäksi?

Traconin kaikki ohjelma on tapahtumaan osallistuvien ja sen aihealueesta kiinnostuneiden vapaaehtoisten pitämää. Jos sinulla on hyviä ideoita ja halua tulla pitämään ohjelmaa Traconiin, niin lue lisää ohjelmanpitäjäksi hakemisesta täältä!

Säätöyhteisö B2 ryLautapeliopas