Puisto

Tampere-talon piha ja Sorsapuiston Tampere-talon viereinen alue ovat täynnä Tracon-toimintaa. Puistossa järjestettävä ohjelma on kaikille avointa ja ilmaista, et siis tarvitse Tracon-ranneketta.

 

Tracon Live!

Sorsapuiston livelavalla nähdään tänäkin vuonna erilaisia bändejä, artisteja ja tanssiryhmiä. Katso livelavan koko ohjelma

Bofferointi

Bofferointi- eli pehmomiekkailualueella pääset mätkimään kavereita. Lajin harrastajat opastavat alkuun ja kertovat mielellään lisää.

Miitit

Traconin aiheisiin liittyvät yhteisöt ja porukat voivat varata itselleen miittitilan puiston kahdesta miittiteltasta. Ajantasaisen listan jo vahvistuneista miiteistä löydät ohjelmakartasta.

Keskiaikateltta

Hämeen keskiaikaseura esittelee toimintaansa omalla teltallaan. Teltalta löytyy myös oheisohjelmaa: Lauantaina klo 15 voi opetella historiallisia tansseja ja sunnuntaina klo 15 on mallipiirustustyöpaja.

Ruokakojut

Nälän yllättäessä kannattaa suunnata puiston katuruoka-alueelle, jossa Katukeittiö Leidi, Thai Papaya ja Namitaxi tarjoilevat purtavaa niin suurempaan nälkään kuin satunnaiseen makeanhimoonkin. Aterian nautit mukavasti viereisen ruokailualueen pöytien ääressä. Ethän vie ruoka-annoksia Tampere-talon sisään.

Myös Puistokahvila Pulu ja Minetti-jäätelökioski ovat auki lauantaina ja sunnuntaina klo 10-18.

Myyntipöydät

Tänä vuonna myös puistoon nousee muutama myyntipöytä, joilla voit tehdä animehenkisiä ostoksia ilman Tracon-ranneketta.

Puistopiste

Onko jokin paikka tai aikataulu hukassa? Puiston oma info, puistopiste, vastaa kaikkiin ulkotiloihin liittyviin kysymyksiin, ja valvoo puiston toimintaa.

 

Conikuvat.fiAiconSäätöyhteisö B2 ryLautapeliopas