Omakustanne Roolipelit

Tracon haluaa tukea suomalaista pelisuunnittelua tarjoamalla omakustannettujen roolipelien tekijöille helpon mahdollisuuden myydä pelejään conissa. Roolipelitiskin työvoima myy roolipelejä kävijöille ilman, että tekijän tarvitsee itse olla paikalla. Pelintekijän puolesta tehdystä myynnistä ei myöskään oteta provisiota.

Ainoa ehto on, että pelintekijä osallistuu Traconin roolipeliohjelmaan joko Peliä Pyynnöstä puolella (minimi 6h) tai aikataulutettujen pelien puolella (minimi 8h) ja esittelee sen puitteissa myymäänsä peliä. Esittelemisen kuuluu tapahtua pelaamisen muodossa pelkän markkinoinnin sijaan. Toisin sanoen esittelyn pitää tuottaa nautinnollinen pelikokemus siinä missä minkä tahansa muunkin conissa järjestettävän pelisession.

Myytäväksi saa tuoda pelejä, joita on jo myynnissä muualla tapahtumassa. Pelintekijä itse arvioi koituuko tästä ristiriitoja jälleenmyyjien kanssa.

Pelit voi tuoda roolipelitiskille myytäväksi milloin tahansa, kun tiskillä on työvoimaa. Myymättömät tuotteet ja rahat pitää hakea sunnuntaina klo 1600 mennessä henkilöllisyystodistuksen kanssa. Tiskillä myydään pelejä koko sen ajan, kun tiskillä on työvoimaa. Yöksi pelit viedään turvalliseen paikkaan.

Pelien mukana tulee toimittaa kahtena kappaleena katalogi, jossa on pelien nimet, tuodut kappalemäärät, pelien hinnat sekä tuojan nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Pelien hintojen tulee olla tasaeuromääräisiä ilman senttejä. Puutteellisilla tiedoilla tuotuja pelejä ei myydä. Roolipelitiskin tila on rajallinen, joten myytäväksi ei kannata tuoda useita kymmeniä tuotteita.

Jos haluat tuoda pelejäsi myyntiin tai jokin muu myyntiin liittyvä seikka askarruttaa, ota yhteyttä.

Mikko "Glowie" Karttunen
Peliä Pyynnöstä/Ropehuonetonttu
glowie@tracon.fi

Conikuvat.fiSäätöyhteisö B2 ryAiconLautapeliopas