Pokémon Salihaaste

“Onko Salihaaste houkutellut Traconin kävijä joukkoihin uhkaavia rettelöitsijöitä? Tule auttamaan salipäälliköitä pitämään Tracon siistinä spraymaalauksilta ja tihutöiltä!”

Pokémon Salihaasteessa otellaan salipäälliköitä vastaan 3DS-pelikonsolin Pokemon Sun ja Moon -peleissä koko Tracon-viikonlopun ajan. Kunkin päällikön voittamisesta saa salimerkkipinssin. Voit osallistua ohjelmaan koko conin ajan ja käyttää salimerkkien keräämiseen niin paljon aikaa kuin itse haluat. Tietyn määrän merkkejä kerättyäsi voit osallistua arvontaan, saada nimesi Hall of fameen sekä ottaa osaa Championturnaukseen! Turnaus on sunnuntaina pidettävä erillinen ohjelmansa, jonne yleisökin on tervetullut kannustamaan pokemon-ottelijoita matseissaan. Nappaa siis salipassi merkeillesi ohjelmapöydältämme ja matkasi mestaruutta kohti alkaa!

Palaute

Voit antaa palautetta salihaasteesta Pokémon Fanipäälliköille tämän linkin kautta.

Voittajat ja Hall of Fame

 


Hard ja Easy mode

Voit pelata kumpaa taitotasoa haluat ja vaihtaa halutessasi tasoa salipäällikön haastavuuden mukaan. Päällikön saa haastaa molemmillakin vaikeusasteilla, mutta pinssin voit ansaita vain kerran.
Hard mode on kokeneille ja kilpailullisille pelaajille suunnattu. Varaudu kovaan vastukseen, sillä päälliköiden Hard-tiimit on kasvatettu ja koulutettu huippuunsa. Ainoastaan Hard-tasosta voitetut merkit hyväksytään Championturnaukseen pääsyyn.
Easy mode on kasuaaleille ja aloitteleville tarkoitettu. Jos IV-breedaaminen ja EV-koulutus kuulostavat vierailta, niin tämä taso on juuri sinulle sopiva.

Lisäkoetukset

Salihaasteessa on tänä vuonna lisämausteena vapaavalintaiset koetukset niille, joille perinteinen päälliköiden nöyryyttäminen ei riitä. Kullakin salipäälliköllä on koetuksena jokin oma erikoissääntö otteluun, jolloin esim. sallitut liikkeet, tyypit, pokémonien määrä sekä ottelutyyppi saattavat vaihdella. Päälliköiden koetukset julkaistaan ennen tapahtumaa. Koetukset ovat siis täysin vapaaehtoisia, eivätkä ole käytössä Championturnauksessa. Koetuksen saa ottaa mukaan sekä Easy että Hard modella.

Voitettujen merkkien määrät:
3 salimerkkiä = osallistut arvontaan
4 salimerkkiä = nimesi julkaistaan Hall of famessa
5 HARD salimerkkiä = oikeus osallistua Championturnaukseen
MUISTA PALAUTTAA salipassi viim. tuntia ennen Traconin päättäjäisiä. Arvonta suoritetaan ohjelmapöydällämme ohjelmamme päättymisen jälkeen. Voittajaan otetaan yhteyttä, joten muista laittaa salipassiin yhteystietosi niille merkittyyn osioon.

 

Yleiset säännöt

Species Clause: Pelaajan tiimissä ei saa olla kahta pokémonia, joilla on sama pokedexin numero.
Item Clause: Pelaajan tiimissä saa olla jokaista esinettä korkeintaan yksi kappale.

Sleep Clause: Saat nukuttaa vain yhden vastustajan pokémonin kerrallaan.

Endless Battle Clause: Päättymättömään taisteluun johtavat liikeyhdistelmät on kielletty. (Samalla pokémonilla esine Leppa Berry + liike Recycle + jokin seuraavista: Recover, Roost, Heal Pulse, Morning Sun, Moonlight, Slack Off, Soft-Boiled, Milk Drink, Wish, Fling tai Pain Split.) Yksinään kaikki yllä listatut ovat sallittuja, vain mainitut yhdistelmät on kielletty!

Bannit
Alla listatut ovat kiellettyjä sekä salihaasteessa että Championturnauksessa!

Kielletyt pokemonit: Kaikki legendaarisiksi luokiteltavat pokemonit ja ultrapedot.
(Articuno, Zapdos, Molters, Mewtwo, Mew,
Raikou, Entei, Suicune, Lugia, Ho-oh, Celebi,
Regirock, Registeel, Regice, Latias, Latios, Kyogre, Groudon, Rayquaza, Jirachi, Deoxys,
Uxie, Mesprit, Azelf, Dialga, Palkia, Heatran, Regigigas, Giratina/Giratina-O, Cresselia, Phione, Manaphy, Darkrai, Shaymin/Shaymin-Sky, Arceus,
Victini, Cobalion, Terrakion, Virizion, Tornadus/Tornadus-T, Thundurus/Thundurus-T, Reshiram, Zekrom, Landorus/Landorus-T, Kyurem/Kyurem-B/Kyurem-W, Keldeo, Meloetta, Genesect,
Xerneas, Yveltal, Zygarde, Diancie, Hoopa/Hoopa-U, Volcanion
Tapu Koko, Tapu Lele, Tapu Bulu, Tapu Fini, Cosmog, Cosmoem, Solgaleo, Lunala, Necrozma, Magearna, Marshadow, Buzzwole, Pheromosa, Xurkitree, Celesteela, Kartana ja Guzzlord)

Kielletyt esineet: Gengarite, Salamencite, Kangaskhanite

Kielletyt abilityt: Moody

Kielletyt liikkeet: Double Team, Minimize, Guillotine, Horn Drill, Sheer Cold, Fissure

KYSYTTÄVÄÄ? Laita mailia niin vastaamme mieltä painaviin pulmiin. salihaaste(at)gmail.com

Pokémon Championturnaus:

Kokeneet ja voitonnälkäiset pokémon kouluttajat ottavat toisistaan mittaa Championturnauksessa 3DS:n Pokemon Sun ja Moon peleillä. Ilmoittautuminen sunnuntaina klo. 13 mennessä Pokémon Fanipäälliköiden info tiskillä. Championturnaus on sunnuntaina Sonaatti 2:ssa klo 14-17.

Säätöyhteisö B2 ryConikuvat.fiLautapeliopasAicon