Miitit

Voit varata Traconista miittiajan omalle yhteisöllesi! Tuttuun tapaan miittiteltat löytyvät Sorsapuistosta Lauantain ja Sunnuntain ajan. Ota yhteyttä ohjelmatiimiin sähköpostitse osoitteessa ohjelma ät tracon.fi ja kerro viestissäsi,

  • mille kohdeyleisölle miitti on suunnattu,
  • kuinka suurta osallistujamäärää odotat miittiin,
  • onko sinulla toiveita miitin ajankohdan suhteen, ja
  • lyhyt kuvaus (300–500 merkkiä) miitistäsi ohjelmakarttaa varten.

Huomaathan, että miitin järjestäminen ei oikeuta ohjelmanjärjestäjän etuihin, kuten maksuttomaan sisäänpääsyyn ja greenroomiin.

Traconissa järjestettävät miitit:

Lauantai

Marvel Cosplay Finland-miitti

Iso miittiteltta​ klo 12:00–13:45

Marvel palaa joka vuosi, ja Marvel Cosplay Finland seuraa perässä! Vuosittainen Tracon-miittimme on täällä taas! Miitissä luvassa yleistä minglausta, kevyttä ohjelmaa ja kisailua. Kaikki ovat tervetulleita, sekä uudet että vanhat jäsenet! Excelsior!

 

Hartsilapset -miitti

Iso miittiteltta​ klo 14:00–16:45

Tule tapaamaan vanhoja harrastajakavereitasi ja tervetuloa myös uudet hartsisista pallonivelnukeista kiinnostuneet!

 

One Piece-miitti

Pieni miittiteltta klo 15:00–16:45

Tervetuloa kaikki sarjan fanit juhlistamaan kaksikymmentä vuotta jatkunutta One Piecea! Luvassa ainakin hauskanpitoa ja shoottailua piraattimeiningillä.

 

Guild Wars -miitti

Iso miittiteltta​ klo 17:00–17:45

Tervetuloa tapaamaan muita Guild Wars faneja! Mitkä ovat fiilikset kun Living World Season 3 saapui päätökseensä? Miten löysit pelin alunperin? Ainakin osaaan miitiiä osallistuu myös yksi Guild Warsin keskeisistä narratiivisistä suunnittelijoista, Angel Leigh McCoy, joka on työskennellyt Arenanetillä jo 10 vuotta. Miitiin osallistuminen ei vaadi ranneketta.

 

Sunnuntai

League of Legends -miitti

Pieni miittiteltta klo 10:00–12:45

Vapaamuotoinen miitti League of Legends cossaajille ja siitä kiinnostuneille.

 

Tolkienverse -miitti

Iso miittiteltta klo 11:00–12:45

Mae govannen, mellon nín! 
Tolkienverse cosplay Finland- Facebook ryhmän vapaamuotoinen miitti jonne ovat tervetulleita kaikki Tolkienin maailmoista kiinnostuneet. Paikalle voit saapua cosplay asussa taikka vain omissa vaatteissasi eikä miittiin osallistuminen edellytä ryhmään kuulumista.
Luvassa on rentoa keskustelua samanhenkisten harrastajien kanssa sekä muuta puuhaa. Miitin jälkeen siirrymme photoshoottaamaan pukuja halukkaiden kanssa.

 

Game of Thrones -miitti

Iso miittiteltta klo 15:00–16:45

Game of Thrones miitissä kokoonnumme viettämään aikaa yhteisen aiheen ääreen; pelaamme pelejä ja pidämme hauskaa.  Kaikki (lukuun ottamatta white walker-armeijaa) ovat tervetulleita!

Conikuvat.fiAiconLautapeliopasSäätöyhteisö B2 ry