Liput

Tracon on pääsymaksullinen tapahtuma. Lippuja ei saa ovelta.

Traconin pääsyliput ja iltabileliput nyt myynnissä verkkokaupassamme!

Pääsyliput tapahtumaan on nyt loppuunmyyty verkkokaupastamme. Iltabilelippuja on vielä saatavilla.

Verkkokauppaan ->

Loppuunmyynnin tapahtuessa saamme usein kyselyitä, joissa pyydetään erivapautta ostaa lippu loppuunmyynnistä huolimatta. Haluamme painottaa, että lippuja ei enää nettilippukaupan loppuunmyynnin sekä ennakkoon ilmoitettujen edustustapahtumien mentyä myydä lainkaan. Muistakaa siis hankkia liput ajoissa, tai muistuttakaa vanhempianne lipun ostosta, jos he ovat sellaisen luvanneet. Tampere-talon tilat ovat rajalliset emmekä voi myydä lippuja yli Tampere-talon kanssa yhdessä sovittujen kävijärajojen.

Lippujen hinnat verkkokaupassa:

Viikonloppulippu 28€ Lauantain päivälippu 20€ Sunnuntain päivälippu 18€

Lauantailippu on voimassa sunnuntaiaamuun klo 8.00 asti. Sunnuntailippu puolestaan oikeuttaa sisäänpääsyyn heti lauantain vaihduttua sunnuntaiksi eli puoliltaöin. Verkkokaupan käyttöehdot löytyvät sivun alalaidasta.

 

Edustuslipunmyynti

Viikonloppurannekkeita on myynnissä edustuspöydällämme vain seuraavissa tapahtumissa:

Tampere Kuplii Tampere-talossa 15.–19.3.2017
Edustuspöytämme on paikalla viikonloppuna eli 18.-19.3.

Lipunmyynti on Tampere Kupliin osalta päättynyt.

Ropecon Helsingin Messukeskuksessa 28.-30.7.2017
Edustuspöytämme on paikalla viikonloppuna eli 29.-30.7. Lipunmyynti alkaa lauantaina 29.7.2017 klo 10:00 ja jatkuu niin kauan kun lippuja riittää.

Kupliissa on myynnissä 700 ja Ropeconissa 500 viikonloppulippua. Rannekkeen hinta edustuspöydältä on 30€. Maksu vain käteisellä.

 

Poikkeukset sisäänpääsyssä

  • Alle 10-vuotiaat lapset maksavan vanhemman henkilön seurassa veloituksetta. Otathan huomioon, että vanhempi henkilö lasketaan tuolloin lapsen huoltajaksi ja on vastuussa kyseisestä lapsesta tapahtuman ajan.
  • Pyörätuolia tarvitsevan tai näkövammaisen maksavan kävijän saattaja veloituksetta. Paareja tai sairaalasänkyä tarvitsevan maksavan kävijän kaksi saattajaa tai kuulovammaisen kaksi tulkkia veloituksetta. Ota yhteyttä lipunmyyntivastaaviin esteettömän kulun ja kulkujärjestelyiden varmistamiseksi tai mikäli tarvitset avustajaa muista syistä.
  • Cosplay-kilpailijoiden lippueduista tiedotetaan erikseen kilpailuun ilmoittautumisen yhteydessä.
  • Kutsuvieraatvapaaehtoistyövoima ja ohjelmanjärjestäjät veloituksetta.
  • Myyjät ja muut yhteistyökumppanit sopimuksen mukaan.
  • Akkreditoituneet median edustajat veloituksetta.

 

Lippukaupan käyttöehdot

Nämä käyttöehdot koskevat Tracon ry:n verkkokauppaa. Yleishyödyllisenä yhdistyksenä emme ole arvonlisäverovelvollisia. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Maksamalla tilauksen hyväksyt tilaushetkellä voimassa olevat käyttöehdot. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Maksutavat

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä Checkout-palvelun kautta. Maksamiseen tarvitaan suomalaiset verkkopankkitunnukset.

Tracon ry pidättää itsellään oikeuden peruuttaa maksamattomat tilaukset ennen tapahtuman alkua. Tämä koskee paitsi tapahtuman pääsy- ja iltabilelippuja, myös majoituspaikkoja.

Toimitus

Nettikauppamme kautta myytävät tuotteet toimitetaan sähköisesti asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiin PDF-liitteenä. Lattiamajoituspaikkaa ostaessa ei tule erillistä PDF-lippua, vaan ostotapahtuman yhteydessä ilmoitetut majoittujien nimet lisätään majoittujien listalle. Majoituspaikan saa lunastettua henkilöllisyystodistusta näyttämällä majoituspaikalle saapuessa. Nuoren henkilön kohdalla henkilöllisyyden todistamiseen käy myös esimerkiksi voimassa oleva opiskelija- tai kirjastokortti josta käy ilmi henkilön nimi.

Pelkkä lipun lisääminen ostoskoriin ei automaattisesti takaa sinulle lippua. Lippu katsotaan myydyksi lopullisesti vasta maksun saavuttua.

Palautukset ja peruutukset

Kokonaisen tilauksen peruuttaminen on mahdollista ennen tapahtuman käynnistymistä kirjallisesti pyydettynä. Sen sijaan tilauksen osittainen peruuttaminen useamman kohteen sisältävän tilauksen sisältä ei ole mahdollista (esimerkiksi ostaessasi lipun ja majoituksen voit peruuttaa koko tilauksen mutta et pelkkää lippua tai majoitusta).

Halutessasi peruuttaa tekemäsi tilauksen pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen liput@tracon.fi. Kerro viestissä tiedot peruutettavasta tilauksesta eli tilausnumero, tilauksen tekijä sekä sähköpostiosoite mistä tilaus on tehty. Peruutettujen tilausten maksu palautetaan sille tilille josta tilaus oli maksettu. Majoituspaikkaa peruessa tulee mainita kaikkien majoittujien nimet.

Ongelmatapauksissa

Ongelmatapauksissa pyydämme ottamaan yhteyttä osoitteeseen liput@tracon.fi. Mainitse viestissä ainakin nimesi, yhteystietosi, sähköpostiosoite josta tilaus on tehty tai yritetty tehdä sekä ongelman laatu. Kunnollisten yhteystietojen puute hidastaa ongelmien selvittelyä.

Edelleenmyynti

Vastaamme ainoastaan virallisen lippukauppamme kautta hankituista lipuista ja majoituspaikoista. Emme ole vastuussa mahdollisista eteenpäin myyntitapauksista yksityishenkilöiden tai kolmannen osapuolen (esimerkiksi huuto.net) kautta solmituista kaupoista. Näihin liittyvissä ongelmatapauksissa kehotamme kääntymään joko kauppapaikkana toimineen tahon tai tarvittaessa poliisin puoleen. Ilmoitathan majoituspaikkoja eteenpäin myydessä uusien majoittujien nimet ja yhteystiedot osoitteeseen liput@tracon.fi. Mainitse viestissä myös alkuperäisten majoittujien sekä tilauksen tehneen henkilön nimet.

Henkilötietojen käsittely

Tracon ry huolehtii asianmukaisesti asiakastietojen käsittelystä ja säilyttämisestä. Palveluntarjoajan keräämistä ja tallentamista asiakastiedoista voi tarvittaessa lukea lisää rekisteriselosteesta.

 

Kysyttävää lipuista?

Lipunmyyntiaiheesta on aina paljon kysyttävää. Vastaamme kysymyksiin mielellämme osoitteessa liput@tracon.fi!

Säätöyhteisö B2 ry