Tracon Livestream 2017

Tracon Livestream on julkaissut aikataulunsa! Lähetys alkaa lauantain avajaisista, ja seurattavaa riittää kumpanakin päivänä aamupäivästä alkuiltaan. Youtube-upotus ja -linkki ilmestyvät Streamin sivulle heti, kun se saadaan lähetysvalmiuteen. 

Tapahtuman kohokohtia, kuten cosplaykilpailuja, pelejä, haastatteluita, valikoitua ohjelmaa ja paljon muuta videoiva livestream-lähetys tuo conin myös kotisohvalle. Taltiointeja tärkeimmistä ohjelmista tulee saataville myöhemmin.

 

Kommentit

Ei kommentteja.

Lähetä kommentti

Näkyy muille sivun lukijoille.
Sähköpostiosoitetta ei julkaista.
Pidetään keskustelu ystävällisenä, asiallisena ja muita kunnioittavana. Ylläpito poistaa asiattomat kommentit.
Tällä tarkistamme, että et ole robotti.
AiconSäätöyhteisö B2 ryConikuvat.fiLautapeliopas