Traconin viikonloppulippuja saa vielä Ropeconista

Onko Tracon-lippu vielä hankkimatta?

Viimeinen erä Traconin viikonloppulippuja tulee myyntiin ensi viikolla Ropeconissa. Ota siis lauantaina 29.7. suunnaksi Helsingin Messukeskus ja Traconin edustuspöytä Halli5:ssä.

Myyntiin tulee 500 kappaletta viikonloppurannekkeita. Myynnissä ei ole päivärannekkeita, iltabilelippuja eikä lattiamajoituspaikkoja.  Tapahtumarannekkeita pääsee ostamaan vain saapumalla paikalle Ropeconiin, ei verkkokaupasta. Traconin edustuspöytä sijaitsee tapahtuma-alueen sisällä, eikä sen luo pääse ilman Ropeconin pääsylippua.

Myynti alkaa lauantaina 29.7.2017 klo 10:00 ja jatkuu niin kauan kun rannekkeita riittää. Rannekkeet myydään jonotusjärjestyksessä, eikä niitä voi varata etukäteen. Odottamaan leiriytymistä ei ole tänäänkään vuonna otettu osaksi Ropeconin ohjelmistoa, vaan jonotus alkaa aikaisiin puolisen tuntia ennen myynnin aloittamista. Pyydämme ostoksille tulossa olevia noudattamaan muutenkin Ropeconin järjestyksenvalvojien ohjeita.

Viikonloppulipun hinta on 30 €, ja maksu tapahtuu entiseen tapaan käteisellä. Emme valitettavasti voi vastaanottaa korttimaksuja, joten nostathan käteistä etukäteen - lähin Otto-automaatti löytyy Messukeskuksen aulasta. Kerralla ostettavien lippujen kappalemäärää ei ole rajoitettu.

Tervetuloa ostoksille!

PS. Muistathan, että verkkokaupassamme on vielä jäljellä sunnuntai- ja iltabilelippuja.

AiconConikuvat.fiSäätöyhteisö B2 ryLautapeliopas